Blog

2015.04.09 10:36

Tisztelt Érdeklődők! Kedves Kollégák!

Ez a (Webnode) alapú honlapom már egy igen régóta létrehozott honlap. Mindennapi munkám során én már igen keveset használom. Ennek oka elsősorban technikai jellegű. E helyett WordPress alapú honlapokat üzemeltetek. Melyek közül egy nyílt mindenki által szabadon hozzáférhető tartalommal. Kettő pedig zárt, csak meghívóval, WordPress fiók és jelszó páros megadása után válik használhatóvá. A honlapok a következők:

  1. Informatika mindenkinek, nyílt honlap. Létrehozásának elsődleges célja olyan információtartalom megosztása elsősorban az informatikát tanító pedagógus kollégáim és a diákjaim részére, akik az itt megtalálható ismereteket könnyen tudják hasznosítani.
  2. Tesztlap informatikából, zárt honlap. Mely elsősorban az informatikai ismeretek gyakoroltatása, ellenőrzése céljából készült.
  3.  Szakmai informatika , zárt honlap. Mely a szakmai informatikát tanulók, és tanítók munkáját hivatott segíteni.
A zárt honlapokra eddig csak a saját tanítványaimnak küldtem meghívót. Terveim szerint azonban azoknak a kollégáknak, akiknek a munkáját tantárgygondozó, ill. IKT szaktanácsadóként, vagy más módon tudom segíteni, szívesen küldök meghívót.   csatlos.istvan@freemail.hu 
2013.06.01 17:24

Írja meg nekem milyen informatikai témában szeretne segédanyagokat látni, vagy ilyenekhez hozzájutni! S ha tudok segítek!